preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (25. 03. – 27. 03.  2024.)

 

Ponedjeljak

  • Kruh, Linolada, mlijeko
  • Pileći saft, tjestenina, salata
  • Kruh, namaz / salama

Utorak     

  • Sendvič, sok
  • Varivo od leće sa ječmenom kašom
  • Voće

Srijeda

  • Muffin, čokoladno mlijeko
  • Zapečena tjestenina sa šunkomi sirom
  • Voćni jogurt, keks

Četvrtak

  •  
  •  
  •  

Petak

  •  
  •  
  •  

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 483407
Ovaj mjesec: 6357
Ovaj tjedan: 999
Danas: 94
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest - Dan škole
Autor: Matija Bajić, 28. 5. 2018.

Dana 30. svibnja 2018. godine (srijeda) naša škola obilježava Dan škole. U 8,30 sati naš školski zbor započet će s nastupom. Također, taj će se dan organizirati sportske igre prema priloženom rasporedu.

Učenici produženog boravka (1.b, 1.c, 1.d, 1.e,  2.c, 2.d, 2.e, 2.f ) u školu dolaze po redovnom rasporedu.

Napominjemo da taj dan neće biti organizirana prehrana osim za učenike produženog boravka koji će imati mliječni obrok, ručak i užinu.

Za učenike razredne nastave (od 1. do 4. razreda) koji putuju iz Blata bit će posebno organiziran prijevoz.

Polazak iz Blata: 8,00 sati (4. razredi), 8,30 sati (1. i 2. r.) i 9,30 sati (3. r.)

Povratak iz Škole za Blato: 10,30 sati (1. i 2. razred) i 11,45 sati (3. i 4. r.) i 15,45 sati (produženi boravak)

Pozivamo sve učenike da u školi obilježe taj dan u aktivnostima, pjesmi i igri.

U četvrtak 31. svibnja 2018. g. blagdan je Tijelova. Ovaj dan ujedno je i neradni dan u RH pa se taj dan u školi neće održavati nastava. Obavještavamo učenike da je u petak 1. lipnja 2018. g. nenastavni dan. Redovna nastava počinje u ponedjeljak  4. lipnja 2018. g. po uobičajenom rasporedu.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju