preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

OSNOVNA ŠKOLA SAVSKI GAJ

Remetinečka cesta 64a, 10020 Zagreb

JELOVNIK ZA UČENIKE PRODUŽENOG BORAVKA

 (26. listopad – 30. listopad  2020.)

 

PONEDJELJAK

  • Kruh, sirni namaz, čokoladno mlijeko
  • Varivo od mahuna, kruh
  • Voćni jogurt, kruh

UTORAK

  • Maslac na kruhu, džem, mlijeko
  • Cordon blue, rizi-bizi
  • Voće

SRIJEDA

  • Sendvič, voće
  • Rižoto od piletine sa povrćem, salata
  • Kruh, sirni namaz, sušeno voće

ČETVRTAK

  • Mini slanac, tekući jogurt
  • Mesne okruglice, pire krumpir, kruh
  • Salama, kruh

PETAK

  • Namaz od tune na kruhu, ledeni čaj
  • Grah sa kiselim zeljem, ruh
  • Voće

 

Dobar tek!

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 246735
Ovaj mjesec: 5301
Ovaj tjedan: 668
Danas: 162
Školski kalendar za 2020./2021. godinu

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST
Autor: Matija Bajić, 13. 6. 2019.

Redovna nastava u školskoj godini 2018./2019. završava u petak 14. lipnja 2019. godine. Taj će dan nastava biti po uobičajenom rasporedu.

Dopunski rad za učenike s negativnom ocjenom započinje 18. lipnja 2019. godine. Raspored će se utvrditi naknadno, a učenici će o njemu biti obaviješteni. Svečana podjela svjedodžbi za učenike 8. razreda bit će u ponedjeljak 1. srpnja 2019. u 10,00 sati.

Potpisivanje i preuzimanje prijavnica za upis u srednju školu bit će 11. srpnja 2019. godine, ujutro od 9,00 do 11,00 sati i popodne od 17,00 do 19,00 sati. 

Prijavnicu moraju potpisati učenik i roditelj / skrbnik jer bez oba potpisa učenik neće ući u konkurenciju u ljetnom upisnom roku.

 

Podjela svjedodžbi za učenike 5. i 7. razreda i učenike 1.b, 1.c, 1.d, 1.e, 1.f, 3.c, 3.d, 3.g., 4.a, 4.b, 4.c i 4.e bit će u srijedu 3. srpnja 2019. u 10,00 sati.

Podjela svjedodžbi za učenike 6. razreda i učenike 1.a, 2.a, 2.b, 2.c, 2.d, 2.e, 3.a, 3.b, 3.e, 3.f, 4.d i  4.f bit će u srijedu 3. srpnja 2019. u 11,00 sati. 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju