preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

OSNOVNA ŠKOLA SAVSKI GAJ

Remetinečka cesta 64a, 10020 Zagreb

JELOVNIK ZA UČENIKE PRODUŽENOG BORAVKA

 (25. siječanj – 29. siječanj  2021.)

 

PONEDJELJAK

  • Sendvič, sok
  • Pileći saft, tjestenina
  • Voće

UTORAK

  • Pahuljice, mlijeko
  • Varovo od poriluka, kruh
  • Voćni jogurt

SRIJEDA

  • Topli sendvič, čaj
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir, kruh
  • Kolač, mlijeko

ČETVRTAK

  • Pecivo, hrenovka, ketchup
  • Samoborski odrezak, kroketi, salata
  • Kruh, salama

PETAK

  • Kruh, masalc, džem, kakao
  • Umak od tunjevine sa tjesteninom
  • Voće

 

Dobar tek!

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 259014
Ovaj mjesec: 3082
Ovaj tjedan: 415
Danas: 51
Školski kalendar za 2020./2021. godinu

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O TESTIRANJIMA BUDUĆIH PRVAŠIĆA
Autor: Matija Bajić, 22. 5. 2020.

Poštovani roditelji budućih prvašića!

Obavještavamo vas da od 25. svibnja možete započeti s prijavama za testiranje djece za upis u 1. razred.

Termin testiranja možete dogovoriti ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 11 sati i srijedom od 16 do 18 sati.

Termine dogovarate od 25. svibnja do 8. lipnja na broj telefona 6593-622.

Molimo vas da se prilikom dolaska na testiranje pridržavate epidemioloških uputa HZJZ: održavanje fizičke udaljenosti, dezinfekcija ruku pri ulasku u školu, odgoditi dolazak na testiranje u slučaju povišene temperature i/ili respiratornih smetnji djeteta ili roditelja ili sumnje na zarazu COVID-19 virusom.

Molimo vas da s djetetom bude samo jedan roditelj te da dođete u točno dogovoreno vrijeme kako se na hodniku škole ne bi nepotrebno stvarala gužva.

Ukoliko želite da vaše dijete koristi organizirani školski prijevoz, prilikom testiranja u školu donesite fotografiju djeteta veličine 3x3,5cm.

Zahvaljujmo na razumijevanju i vidimo se uskoro






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju