preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (29. 04. – 03. 05.  2024.)

 

Ponedjeljak

  • Savitak sa sjemenkama i sirom, jogurt
  • Špageti na bolonjski, salata
  • Voće

Utorak     

  • Kruh, namaz Linolada, mlijeko
  • Pečeni pileći batak / zabatak, mlinci
  • Puding

Srijeda

  •  
  •  
  •  

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Juneći gulaš, žganci, salata
  • Kolač

Petak

  • Muffin, jogurt
  • Panirani oslić, blitva sa krumpirom
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 489421
Ovaj mjesec: 5765
Ovaj tjedan: 36
Danas: 36
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest za kraj nastavne 2016./2017. godine
Autor: Matija Bajić, 13. 6. 2017.

Redovna nastava u školskoj godini 2016./2017. završava u srijedu 14. lipnja 2017. godine.

Taj će dan nastava trajati od 1. do 4. sata u obje smjene. U jutarnjoj smjeni od 8,00 do 11,25, a u popodnevnoj smjeni od 14,00 sati do 17,25 sati. Nastava u produženom boravku bit će po uobičajenom rasporedu.

Dopunski rad za učenike s negativnom ocjenom započinje 20. lipnja 2017. godine.  Raspored će se utvrditi naknadno, a učenici će o njemu biti obaviješteni.

Svečana podjela svjedodžbi za učenike 8. razreda bit će u četvrtak 29. lipnja 2017. u 10,00 sati.

Potpisivanje i preuzimanje prijavnica za upis u srednju školu bit će 11. srpnja 2017. godine, ujutro od 9,00 do 11,00 sati i popodne od 17,00 do 19,00 sati, a prijavnice potpisuju učenici i roditelji ili skrbnici.    

Podjela svjedodžbi za učenike 5. i 7. razreda i učenike 1.g, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a i 4.c bit će u petak 30. lipnja 2017. u 10,00 sati.                               

Podjela svjedodžbi za učenike 6. razreda i učenike 1.a, 1.b, 3.c, 3.d, 4.b, 4.d, 4.e, 1.c, 1.d,1.e, 1.f, 2.c, 2.d, 2.e i 2.f bit će u petak 30. lipnja 2017. u 11,00 sati.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju